WERKWIJZE

Allerlei Bouw en Montage bedrijf Tilburg | Persoonlijke werkwijze en Advies
Kleinschalig aannemersbedrijf waar persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend zijn. Gevestigd en opgericht in 2001 met hierdoor een ruime ervaring. Het is een Bouw- en Montagebedrijf met kennis van zaken, oog voor detail en vakbekwaamheid. Heeft u een vraag over verbouw, renovatie, nieuwbouw e.d., laat het ons dan weten, wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouwen van bestaande woningen, maar ook nieuwbouw, onderhoud en renovatie. U kunt hierbij denken aan een kapopbouw, serre’s, dakkapellen, garages, dakramen, lichtstraat, kozijnen, schuifpuien en de complete verbouw van uw woning. Maar ook werkzaamheden binnen uw woning zoals badkamers voor grote of kleinere ruimtes, keukens etc.

Allerlei Bouw en Montage bedrijf | Houten Kozijnen
Allerlei Bouw en montage bedrijf heeft een ruim aanbod van diverse soorten HOUTEN kozijnen: De kozijnen van zijn te leveren in iedere gewenste kleur en voor u op maat gemaakt.
Onze aanpak is gericht op persoonlijk contact met de opdrachtgever. Na het eerste telefonische contact komen we graag vrijblijvend langs om samen de situatie te beoordelen. Op basis van uw wensen kan er dan een plan van aanpak opgesteld worden gevolgd door een offerte. Deze offerte nemen we samen door om zo direct al uw vragen te kunnen beantwoorden. Zodra de klant akkoord is met de offerte wordt er een planning voor de verschillende werkzaamheden afgesproken en kan het benodigde materiaal uitgezocht en besteld worden.

Klik HIER voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Stalen Kozijnen, Houten kozijnen, Kunststof Kozijnen. Kleinschalig aannemersbedrijf waar persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend zijn.